Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κοινωνικά Δίκτυα

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τα ποιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Google+

Πες στο σ'ενα φίλο

Αφήστε τους πελάτες σας να μιλήσουν για εσάς και το προϊόν σας δίνοντας τους την δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων, φωτογραφιών κτλ μέσω κοινωνικών δικτύων, email κτλ.

Κλήση με ένα άγγιγμα

Δεν χρειάζεται για να σας καλέσουν οι πελάτες σας θυμούνται ή να έχουν απομνημονεύσει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Τώρα μπορούν με ενα άγγιγμα να σας καλέσουν σε έναν ή περισσότερους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Κατεθύνσεις μέσω GPS

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να βρουν το εστιατόριο σας χρησιμοποιώντας το GPS της συσκευής τους. Οδηγείστε τους σε εσάς με ασφάλεια απο οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Κάρτες ανταμοιβής

Ανταμείψτε τους πιστούς σας πελάτες για την πραγματοποίηση συχνών επισκέψεων ή αγορών στο εστιατόριο σας. Δώστε τους επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουν.

Push Notifications

Στείλτε μηνύματα προς τους πελάτες σας, όποτε θέλετε, χρησιμοποιώντας το εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Επικοινωνήστε προσφορές, νέα προϊόντα ή απλώς μείνετε σε επαφή.

Κέντρο εξυπηρέτησης

Έχετε απορίες? σχόλια ή απλά μία ιδέα που θέλετε να συζητήσουμε? μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας σύμβουλο. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Προγράμματα αναταμοιβής

Μέσα από τα προγράμματα ανταμοιβής "πιστών" πελατών σας δίνουμε τη δυνατότητα να ενθαρύνεται επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και αγορές.

Δυναμικό περιεχόμενο

Ανανεώστε στη στιγμή το περιεχόμενο της εφαρμογής σας από οποιοδήποτε σημείο μέσα από το εύχρηστο σύστημα διαχείρισης.

Αναλυτικά στατιστικά

Τα αναλυτικά στατιστικά της πλατφόρμας μας δίνουν τη δυνατότητα να ερμηνεύσουμε την συμπεριφορά των πελατών σας καθώς και την αποδοχή των προϊόντων σας.